Green Cleaning Technology

door Eric's Garden

Over ons

EOSWater, Ecological OSmose Water, opgericht door Geert Michiels in 2015 heeft een snel succes gekend door de punctualiteit en de kwaliteit van het glazenwassen. Eind 2016, gezien de ontwikkeling van zijn carrière, beschikt Geert Michiels niet meer over de vereiste tijd om alleen zijn glazenwassen activiteiten te beheren. Hij bespreekt dit met Eric Hupin, de zaakvoerder van Eric’s Garden, hem aanduidend dat hij de continuïteit van de kwaliteit van het glazenwassen wenst te verzekeren. Samen zijn ze tot een vriendelijke overeenkomst gekomen op grond waarvan:

  • Met ingang van 1 februari 2017 de diensten van EOSWater worden aangeboden door Eric’s Garden
  • De activiteit profiteert sinds april 2017 van een high-tech investering: mobiele apparatuur produceert osmose water in ultra zuivere versie. Dit materiaal biedt klanten een belangrijke toegevoegde waarde in termen van efficiëntie en reinigende prestatie: helderheid, netheid, kwaliteit van het glazen wassen.

Welkom bij EOSWater, het reinigen van ruiten van vandaag en van morgen.

Professionele diensten

  • beter
  • goedkoper
  • schoner

Onze klanten tevredenstellen is ons voornaamste objectief, daarom garanderen wij belangrijke waarden zoals doeltreffendheid en properheid. Elke klant krijgt een persoonlijke dienst. Ons doel is uw leven te vergemakkelijken en te verzekeren dat uw ruiten netjes en proper en uw huis gastvrij blijven gedurende het ganse jaar.

ionic vehicle mounted system

Technologie

Wij gebruiken de Zero technologie van Ionic Systems. Een 600 liter zuiver water tank is ingebouwd in onze wagen voor onmiddelijk gebruik bij u thuis. Het ultra zuivere en warme water lost alle onzuiverheden op, zonder toevoeging van schadelijke chemicaliën.

" Ultra Pure Water "

Ultra zuiver water is water dat wordt behandeld en gefilterd om het meest natuurlijke water te verkrijgen. Een ultra zuiver water met grote absorptiecapaciteiten, zorgt voor een perfecte reiniging van de ruiten zonder dat er gespoeld of gedroogd moet worden, en laat geen sporen achter. EOSwater is een ecologische en economische oplossing.

Diensten

EOSWater biedt vier regelmatige onderhoudsformules aan : 4, 6, 9 of 12 jaarlijkse bezoeken. Als klant zal u ook van andere diensten kunnen genieten zoals het reinigen van tuinmeubelen, garagepoort, terras, enz.

Photos

1 van 22 foto's

Contact